Wymagania:
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami;
- produkcja potraw gorących;
- obieranie i przygotowywanie warzyw;
- kontrola jakości przygotowanych posiłków;
- współpraca z dietetykami przy produkcji posiłków specjalistycznych;
- zarządzanie zespołem pracujących na kuchni (pomoce kuchenne, pracownicy dystrybucji);
- kontrola jakości półproduktów wykorzystywanych do produkcji posiłków;
- Składanie zapotrzebowania na półprodukty do produkcji posiłków do kierownika obiektu.
Warunki
- Miasto: Kraków;
- Mieszkanie: 400-500 zł/mes;
- Wynagrodzenie: 14 zł/h netto;
- Godziny pracy: min. 8 godzin dziennie od 168 h miesięcznie ( w zależności od szpitala układany jest grafik ) 7 dni w tygodniu zmiany w godzinach między 03.00 – 20.00.
Telefon kontaktowy: +48 570 690 500
Aplikuj na tę ofertę pracy